Riddles space a an excellent way to encourage an imaginative thinking and also to check your mind power.

Car riddles are particularly brilliant if your children love your cars and also are up because that a challenge. We"ve rounded increase 22 that our favourite car-themed riddles for you come share through friends and family that will drive you into fits of laughter and also make sure you put in a wheely good effort!

Give lock a go v the kids, permit them take a guess, and also see how plenty of you regulate to solve!

(And if you prefer these riddles, why not inspect out these hilarious car jokes and puns, or have a walk at some other riddles?)

Easy What am I auto Riddles because that Kids

Perfect for younger kids, these simple "What to be I?" car-related riddles room so lot fun. Check out if you have the right to find all of the correct answers!




You are watching: What vehicle looks the same coming and going riddle

1. Despite I’m not an elephant, ns am something with a trunk, if I gain old and also rusty, you might sell me off as junk. What am I? Answer: A car.

2. Ns am a word the is order the same both forward and backward. Ns drive very fast. What to be I? Answer: Racecar!

3. If you ever want among these, then a patent you need to get, this transport’s spelled with 3 letters, however it isn’t referred to as a jet. What am I? Answer: A car.

4. A thousands wheels, however move I execute not. Speak to me what i am, speak to me a lot. What am I? Answer: A car parking lot.

5. Regulated by her hands and also feet, I would be nothing without a street. What am I? Answer: A car!

6. This is a type of vehicle, i beg your pardon is periodically a sedan, there’s an SUV or hatchback, and sometimes a minivan. What to be I? Answer: A car.

7. Ns a three-letter word, that can acquire you really far, as I have 4 wheels, which way that i am a? Answer: Car.


*

Complex auto Riddles

If you"d choose to take a guess: v at some more complicated riddles, have actually a go at the ones below and also see how countless you have the right to solve!

8. What goes through a car, comes through a car, has actually no usage to a car, however the car cannot relocate without it? Answer: Noise!

9. A man is wearing all black color clothing. Black color shoes, socks, trousers, jumper, and also gloves. He is walking down a black color street v all the street lamps turned off. A auto is coming in the direction of him with its lamp off however somehow manages to prevent in time. Just how is this possible? Answer: It"s job time!

10. A male is control a car and also suddenly hits the brakes. That sees three doors in front of him, one gold, one silver, and one bronze. Which door does he open first? Answer: His car door!

11. How plenty of wheels must a car have at every times? Answer: Five. Four to drive on, and also the steering wheel.

12. Two world were steering the same kind of car. The an initial was going at a speed of 100mph, and also the other 40mph. The automobile going 40 mph passes the auto going 100 mph. Just how is this possible? Answer: They to be driving opposing way, towards each other.

13. You are locked within a auto with nothing however a baseball bat. Exactly how do you acquire out? Answer: By unlocking the car, the course!

14. What has 4 wheels and also flies? Answer: A vehicle full the trash!

15. What has actually three letters and starts with gas? Answer: A car.

16. A guy bought a car for $10,000 dollars, but he didn"t have to pay a cent. How did he execute it? Answer: that didn"t need to pay a cent, he had to salary $10,000.

17. Buy it is listening to the radio, when suddenly it stop playing. Nobody has actually touched it. A couple of seconds later, it begins to play again. What happened? Answer: sarah was control her automobile through a tunnel.

18. A father and also a boy were involved in a auto accident. They to be both taken to different hospitals. Once the son arrived on his hospital, the medical professional there said: "I can"t run on him, this is my son!" exactly how is this possible? Answer: The physician was his mom!

19. Four cars come to a four method stop, every coming from various directions. They no able to decide who gets to walk first, so they all move forward in ~ the same time. Castle don"t crash right into each other, yet all four cars went. Just how did this happen? Answer: all of the dare made appropriate turns!

20. A man pushes his automobile in former of a hotel. He immediately goes bankrupt. Just how is this possible? Answer: He"s playing Monopoly.




See more: Where Do Bed Bugs Live In Walls ? Get Rid Of Bed Bugs On Wall

*

Rachel flourished up in Switzerland and currently resides in north-west London. She is an avid reader, writer, and a real foodie and also loves discovering brand-new hotspots and also trendy locations to go in the city. She additionally enjoys planning days the end for she family, she particularly loves acquisition her small cousins swimming and also to the park. As soon as she has some complimentary time she loves going come concerts, baking, or visiting her family members at their residence in Essex. She have the right to sometimes be uncovered travelling a bit additional than Essex and loves scrupulous planning and also researching a trip before heading off to explore new places in Europe and further afield.